aboutus

Amila Automation Technology Suzhou Co.,Ltd.

Amila Automation Technology Suzhou Co.,Ltd. Amila Automation Technology Suzhou Co.,Ltd. Amila Automation Technology Suzhou Co.,Ltd.
1 2 3
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: AMILA
Aantal werknemers: 30~40
Opgericht Jaar: 2014
Export pct: 30% - 40%
Ongeveer ons
Inleiding

      AMILA concentreert zich op het onderzoek en de ontwikkeling van vacuüm het grijpen producten en verstrekt intelligente oplossingen voor automatisering. Met de vooruitgang van intelligente productie en robotica, houdt AMILA een oog op onderverdeling en markt. De opdracht van AMILA moet geschikte, hoge prestaties, groene producten verstrekken en het leven geven aan robots voor intelligente mobiele oplossingen.

Geschiedenis

     Ons bedrijf werd gevestigd in 2014 en heeft zich op het onderzoek geconcentreerd en de ontwikkeling van intelligente automatische vacuümproducten, het is een nieuw en dynamisch bedrijf met snelle ontwikkeling.

Dienst

      Amila, aangezien een fabrikant, wij ons in de situatie van klanten zullen bevinden om de kwaliteit te begrijpen om satisfaction.we van totale klanten te waarborgen heeft professionele ingenieurs met geavanceerd modern productiemateriaal om u in elk stadium te begeleiden om de kwaliteit van de planning en ontwerp aan de installatie te controleren en het opdragen van uw vacuümsysteem. U, als onze klanten, kunt echte concurrentievoordelen van onze deskundigheid als een systeemleveranciers en onze vele jaren van ervaring in vervaardiging van componenten bereiken. En zelfs daarna dit, bieden wij vele verschillende diensten aan om diepe vertrouwen en erkenning van u te bereiken.

  • De citaatdienst;
  • Toepassingsraad;
  • De klantgerichte dienst;
  • De vervoersdiensten;
  • De naverkoopdienst.

 

Ons Team

     Ons bedrijf heeft zijn eigen fabriek en pakhuis met bijna 40 mensen, met inbegrip van op de markt brengende afdeling, verkoopafdeling, ontwerpafdeling en productieafdeling, die allen uitstekende technici en ontwerpteams zijn.

Contactgegevens